Baborbehandling

Ansiktsbehandling utviklet av Babor som etterlater huden med en strålende glød. Behandlingen består av rens, peeling, spesialtilpasset maske og avsluttes med fuktighetskrem. Massasje av ansikt, nakke og skuldre. Produktene som benyttes er fra Babor og spesialtilpasses etter dine behov.

 

Read More

Decleorbehandling

Ansiktsbehandling utviklet av Decleor. Behandlingen består av rens, peeling, spesialtilpasset maske og avsluttes med fuktighetskrem. Massasje av ansikt, nakke og skuldre. Produktene som benyttes er fra Decleor og spesialtilpasses etter dine behov.

 

Read More

Guinotbehandling

Denne fuktighetsbehandlingen er internasjonalt anerkjent for å være en teknologisk avansert hudpleiebehandling. Behandlingen utføres med elektroder og en serumsgel som fjerner døde hudceller og gjør huden mer mottakelig for produktene som benyttes. Fuktighetsbehandlingen gjenoppretter hudens utstråling og glød. Behandlinger passer for alle hudtyper og aldre.

Beaute Neuve

Read More

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden PRO er en ny, profesjonell hudpleieserie. Forhandles utelukkende hos hudpleiesalonger og spa. Serien er utviklet i samarbeid mellom Elizabeth Arden, og en av verdens mest innovative og ledende hudpleieforskere, Joe Lewis, som tidligere stod bak hudpleieseriene Md formulation og Priori.

Introduksjonspeeling
Peeling utviklet for å eksfoliere, fukte og jevne ut hudtonen. Behandlingen hjelper å balansere huden. 

High definition peel
Peeling som eksfolierer intensivt og er sterkere enn introduksjonspeelingen. Peelingen har anti-aldringseffekter med merkbare resultater uten behov for helingstid. Behandlingen kan utføres en gang i måneden.

Read More