Restylane

Restylane inneholder det virksomme stoffet hyaluronsyre, som er et sukkerstoff som finnes i alle typer vev. Stoffet gjenoppretter hudens ungdommelige spenst. Etter injisering binder stoffet vann og har en virketid på 6-12 måneder. Under behandlingen injiseres små mengder av stoffet i huden via en svært tynn nål. Behandlingen varer normalt 10-30 minutter. Rynken mellom nesen og munnviken (den nasobiale linjen) er den rynken som aller oftest blir behandlet. Et annet område er den sinte rynken mellom øyenbrynene, munnvikene, volum i leppene og såkalte “røykerynker” på over- og underleppen.

Varigheten varierer mye fra person til person. Det anbefales å ta en såkalt “touch up” senest innen 3 måneder etter første behandling både for å optimalisere effekten og forlenge varigheten av behandlingen. For å opprettholde optimal effekt bør injiseringen gjentas 1-2 ganger per år.

Konsultasjon 500,-