Botox

Botox er et toxin som sprøytes inn i utvalgte små muskler i ansiktet for å glatte ut linjer og rynker. Stoffet blokkerer nerveimpulser til de utvalgte små musklene og hindrer at disse musklene trekker seg sammen. Botox injiseres av en spesialsykepleier med en sprøyte som har svært tynn spiss, noe som gir lite ubehag ved behandlingen.

Behandlingen varer i 5-15 minutter, og man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

Effekten av behandlingen varer i 3-6 måneder etter første gangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man regne med å gjenta behandlingen 2-3 ganger per år, men effekten varer lengre etter hver behandling.

Prisen avhenger av hvor mange områder i ansiktet som skal behandles. En enkeltbehandling koster kr. 3000, og er nok til å behandle rynken mellom øyenbrynene. Pris for behandlingen avtales før oppstart av behandlingen.

Konsultasjon 500,-